One Comment

 1. 1

  Agush Buja

  Shume i nderuar administrator Adnan Asllani, veprimtar i deshmuar ju pergezoje per hapjen e domenit dhe fillimin e funksionimit te saje…
  …shpresoje se te gjithe se bashku (eshte fjala per te gjithe qe njohin vlerat e personalitetin kombetare si eshte Bace Adem Demaçi) do na bashkangjiten ne organizim e kontribute ne fondin NDERI KOMBIT ADEM DEMAÇI per realizimin e projektit per rezidencen per kete hero te gjalle, atdhetar qe frymzoi mbi 6 dekada veprimtare-e te gjitha trojeve e vazhdon te frymzoi, shume nga ta-o tani deshmore-e e heronje te Atdheut qe rane ne luftat çlirimtare per çlirimin e pjeseve te robruara te Atdheut….
  …me angazhimin e gjithe atyre qe njohin e nderojne vepren njerezore, kombetare, letrare….vetekombetaren qe kush ma mire se Bace Adem Demaçi e perfaqeson uroje ta realizojme sa me shpejte projektin e filluar….
  ….na prifte e mira dhe e mbara ne kete projekt….
  ….shendet e gjithe te mirat gjithe atyre qe na bashkangjiten…

  Me respekt

  Agush Buja

Comments are closed.

Copyright @ 2014 Fondi Nderi i Kombit Adem Demaçi